Radonjić: Ovo je naša godina ali ja više nisam trener Zvezde

Strateg Crvene zvezde nakon velikog uspjeha

Radonjić: Ovo je naša godina ali ja više nisam trener Zvezde

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde osvajanjem državnog trofeja, zaokružili su sezonu za pamćenje.

Crveno-bijeli su večeras u potpunosti naigrali FMP te tako još jednom dokazali zbog čega nose titulu najbolje ekipe u Srbiji.

Slavlje nakon podignutog pehara, može se reći da je malo upropastio iskusni košarkaški stručnjak Dejan Radonjić koji je svojom izjavom, ozbiljno zabrinuo Delije.

"Imamo zaista jednu i više nego sjajnu sezonu iza sebe. Mogu da budem ponosan na ove momke, koji su na svakom meču dali svoj maksimum. Gurali su i kada nije išlo. Borili su se lavovski, a da je tako, govore i pune dvorane na svakoj utakmici. Pravno gledano, ja više nisam trener Zvezde, imajući u vidu da mi je istekao ugovor. Još uvijek ne znam šta i kako dalje, vidjećemo u pregovorima sam sa rukovodstvom kluba", poručio je Radonjić.

Podsjetimo, Zvezda je u Euroligi ostvarila 16 pobjeda, dok je u ABA-i bila i više nego dominantna kao i u Super ligi Srbije, čime je stavljena tačka na jednu izuzetno uspješnu sezonu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi