Radonjić: Ovo je veliki uspjeh za nas

Trener Zvezde nakon trijumfa

Radonjić: Ovo je veliki uspjeh za nas

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde večeras su u okviru 16. kola Eurolige slavili u Kaunasu protiv Žalgirisa, i tako ostvarili treći uzastopni trijumf u ovom elitnom takmičenju.

Iza crveno-bijelih je jedan paklen ritam kada su u pitanju sva takmičenja, kojem su Beograđani odljeli i više nego što su očekivali.

Zadovoljan prikazanom igrom svojih izabanika večeras, je i sam strateg crveno-bijelih.

"Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu, tu smo stekli prednost koju smo čuvali u nastavku utakmice. Za nas je ovo veliki uspjeh. Igrali smo dosta dobro odbranu pogotovo protiv njihovih šutera, kontrolisali smo skok i igrali pametno u napadu", rekao je nakon meča trener Zvezde, Dejan Radonjić.

U posljednjih pet utakmica kada je u pitanju Euroliga, Zvezda je ostvarili četiri pobjede te su jednom poraženi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi