Radonjić: Zadovoljan sam igrom, idemo dalje

Strateg Zvezde nakon pobjede protiv Tamiša

Radonjić: Zadovoljan sam igrom, idemo dalje

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde večeras su krenuli u odbranu titule u Super ligi Srbije. Koliko je njihov cilj jasan, govori i večerašnja utakmica gdje su savladali ekipu Tamiša rezultatom 94:54.

Velikih 40 razlike ostvarili su puleni Dejana Radonjića i tako svima dali do znanja koliko ih ovaj pehar zanima. Zadovoljan prikazanom igrom crveno-bijelih može biti i sam strateg.

"Moji igrači ispunili su ono što se od njih očekivalo. Tamiš je ekipa kojoj tek predstoje bolji dani. Oni imaju budućnost, u pojedinim trenucima meča pokazali su zube. Mi skoro pa da i nismo imali pauzu, nastavljamo dalje jer nas očekuje mnogo teških utakmica", rekao je za tamošnje medije trener Zvezde, Dejan Radonjić.

U sastavu nije bilo beka, Marka Gudurića.

"On je zadobio povredu pa smo ga odmorili ovu utakmicu kako bi je u potpunosti sanirao i bio spreman za naredni meč", zaključuje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti