Raduljica i zvanično u Partizanu

Raduljica i zvanično u Partizanu

Edmir Škorić

Dosadašnji centar Anadolu Efesa Miroslav Raduljica (213 cm 23god.), narednu sezonu nastupaće u dresu beogradskog Partizana. Beogradski crno-bijeli su postigli dogovor sa Efesom oko jednogodišnje pozajmice za povremenog reprezentativca Srbije.

"Sretan sam što sam konačno u Partizanu. Spreman sam i jedva čekam prve utakmice. Nadam se da će me povrede zaobići, i da ću se vratiti na košarkaški teren u pravom svjetlu i na pravom nivou", rekao je Raduljica na zvaničnom predstavljanju.

U dosadašnjoj karijeri Raduljica je pored Anadolu Efesa, nastupao za berlinsku Albu, Borac iz Čačka, te FMP iz Železnika, gdje je i doživio košarkašku afirmaciju.

Dolaskom Raduljice, Partizan sada na centarskoj poziciji ima tri zaista sjajna riješenja. Pored njega tu s još povratnik iz NBA lige Nikola Peković, te Rastko Katić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.