Raduljica pet godina u Efesu

Turski velikan doveo novo pojačanje

Raduljica pet godina u Efesu

Turski viceprvak Efes Pilsen u svoje redove je doveo i peto ovoljetno pojačanje. Riječ je o dosadašnjem centru FMP-a Miroslavu Raduljici, koji je potpisao ugovor na pet godina.

Raduljica je cijelu karijeru proveo u FMP-u, s tim da je jednu sezonu proveo na posudbi u čačanskom Borcu.

Raduljica ima samo 22 godine, visok je 213 centimetara, a sa 17 godina je debitovao u dresu FMP-a u Eurocupu. Već sada je član reprezentacije Srbije za koju je igrao i na prošlogodišnjem Eurobasketu u Poljskoj.

Prije Raduljice Efes je doveo Akyola, Wisniewskog, Dudleya i Savasa, dok je novi trener kluba Velimir Perasović, prošlosezonski trener zagrebačke Cibone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti