Bivša prekinula NBA zvijezdu dok je igrao igrice, a zatim je uslijedio potpuni haos u kući
Foto - EPA

Rajon Rondo se našao pred sudom

Bivša prekinula NBA zvijezdu dok je igrao igrice, a zatim je uslijedio potpuni haos u kući

Midhat Šljivak

Poznati NBA košarkaš Rajon Rondo (36) našao se pred sudom zbog prijetnji upućenim nekadašnjoj partnerici Ashley Bachelor.

Prošlog mjeseca Rondo je provodio vrijeme s djecom. Sa sinom je igrao video igrice nakon čega je Ashley zatražila od klinca da razvrsta veš za pranje.

Kada je to saopštila sinu pred Rajonom, ovaj je navodno poludio. Bacio je konzolu od zid, počeo je razbijati po kući i navodno je potegao pištolj na nekadašnju partnericu uz prijetnju da će je ubiti.

"Prestrašena sam. Brinem se za svoju sigurnost, ali i sigurnost moje djece", rekla je Ashley prošlog mjeseca i dodala je:

"Rajon ima čitavu historiju nasilnog i eksplozivnog ponašanja. Vrijeđa verbalno, emocionalno. Našeg sina naziva pi**icom i tvrdi da se ponaša tako. Vrijeđa i našu kćerku. Naziva je ku*kom i drugim pogrdnim imenima. Nekoliko puta mi je prijetio ubistvom, govorio je da će me upucati".

Zbog toga je odlučila da podigne tužbu protiv njega. Slučaj se našao na sudu, ali je optužnica protiv NBA košarkaša odbačena jer je došlo do nagodbe između dvije strane i postupak je završen.

Rajon Rondo je proteklu sezonu igrao u Lakersima i Cavaliersima. Četiri puta je bio All Star igrač, a osvojio je dva NBA prstena s Celticsima 2008. i Lakersima 2020. godine.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti