Rakočević Delijama: Nezahvalnici, luzeri i hejteri

Nakon poraza od Partizana

Rakočević Delijama: Nezahvalnici, luzeri i hejteri

Partizan je sinoć na krilima našeg Nemanje Gordića savladao Crvenu zvezdu i tako došao do prve pobjede ove sezone nad ljutim rivalom. 

Kapiten Zvezde Igor Rakočević sinoć je bio razočaran ponašanjem navijača Zvezde koji nisu mogli podnijeti poraz od ljutog rivala. Rakočević je na svom twitter profilu napisao teške riječi za navijače koji su okrenuli leđa ekipi nakon poraza. 

 

"Sramotno je kakvih komentara ima poslije 20 dobrih, pa jedne slabo odigrane utakmice. Nezahvalnici, luzeri i hejteri sa pamćenjem od tri dana. Pamti se samo posljednja utakmica, pogotovo ako je loša," napisao je Rakočević koji se poslije zahvalio pravim navijačima na stalnoj podršci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.