Rakočević dogovorio sa Igokeom

Karalić ostaje trener Aleksandrovčana

Rakočević dogovorio sa Igokeom

Centar Žarko Rakočević nalazi se u pregovorima sa viceprvakom Bosne i Hercegovine Igokeom, te se očekuje da u narednih nekoliko dana potpiše ugovor.

Klub iz Aleksandrovca slaže ekipu za narednu sezonu, u kojoj će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u NLB regionalnoj ligi i kao jedno od pojačanja istakli su centra Žarka Rakočevića, koji je protekle sezone nosio dres sarajevske Bosna ASA BH Telecom.

Rakočevića su kontaktirali čelnici kluba iz Aleksandrovca, te se očekuje da u narednim danima bude i ozvaničen ovaj transfer.

Također, očekuje se da se sutra ozvaniči i produženje saradnje sa trenerom Dragom Karalićem, koji bi trebao sjediti na klupi Igokee i naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.