Rakočević: Pokazali smo kvalitet
Žarko Rakočević

Centar Bosne najefikasniji u pobjedi nad Zadrom

Rakočević: Pokazali smo kvalitet

Dolaskom u redove sarajevske Bosne, centar Žarko Rakočević se pokazao kao pravo pojačanje, koje je dalo Studentima potrebnu stabilnost pod košem.

U sinoćnjoj pobjedi protiv Zadra Rakočević je ponovo odigrao zapaženu rolu, te je bio najefikasniji u redovima Bosne sa 17 poena, a tome je pridodao i četiri skoka i tri asistencije.

"Prvo bih želio čestitati ovoj sjajnoj publici, koja nas je nosila do pobjede. Također bih pohvalio i svoje saigrače, koji su protiv Zadra odigrali odličnu partiju. Mislim da smo sinoć konačno zaigrali kako znamo i pokazali da se možemo uspješno nositi i sa najjačim ekipama iz regije", kazao je Žarko Rakočević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.