Raptorsi pojačavaju centarsku liniju

Stiže Greg Monroe

Raptorsi pojačavaju centarsku liniju

Midhat Šljivak

Toronto Raptorsi mogli bi pojačati svoju centarsku liniju dobro poznatim imenom.

Jedini kanadski tim u NBA ligi želi u svojim redovima vidjeti 28-godišnjeg centra Grega Monroea, koji je posljednju sezonu proveo u Boston Celticsima.

Raptorsima je ostalo još jedno upražnjeno mjesto za igrače pod ugovorima. Monroea žele vidjeti u svom timu i spremni su mu ponuditi nešto više od pet miliona dolara za sezonu.

Monroe iza sebe ima sasvim dobru NBA karijeru koju je počeo 2010. godine Detroit Pistonsima. Igrao je potom još za Milwaukee, Phoenix i Boston u kojem je prošle sezone bilježio nešto više od 10 poena po meču.

U karijeri je ovaj centar na prosjeku od 13.7 poena i 8.6 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi