Rašić blizu Maccabija

Rašić blizu Maccabija

Nakon povratka sa Mundobasketa bek Partizana Aleksandar Rašić je dobio dozvolu kluba da bez odštete ode, a najozbiljniji kandidat da postane novi klub srijanskog reprezentativca je Maccabi.

Srbijanski mediji navode kako će se Partizan okrenuti dovođenju stranca kao zamjene za Rašića, a glavni kandidat je Dewarick Spencer, koji je prošlu sezonu igrao za Le Mans, ovog je ljeta stigao u Maroussi, ali je nakon bankrota grčkog kluba napustio klub.

Rašić je karijeru počeo u FMP-u, zatim je igrao za Efes Pilsen, Dinamo Moskvu i Albu Berlin, a ovog ljeta se spominjao njegov prelazak u redove Trabzonspora i Le Mansa. Partizan je namjeravao dovesti stranca na poziciji četvorke, ali će izgleda dovesti stranca na poziciji beka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.