Rašić postao novi član Trabzonspora

Rašić postao novi član Trabzonspora

Partizan je ostao bez jednog od najboljih igrača prošle sezone. Reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić potpisao je jednogodišnji ugovor s turskim prvoligašem Trabzonsporom, a postoji mogućnost da se ugovor produži na još jednu sezonu.

Rašić je odigrao odlično u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Turskoj gdje su ga čelnici novog kluba i zapazili. Trabzonspor će biti drugi turski klub za koji će Rašić igrati, jer je ranije nosio dres Efes Pilsena.

Nakon što je sa FMP-om osvojio Jadransku ligu otišao je u Efes, zatim je igrao za Dinamo Moskvu, Albu Berlin, a u Partizan je stigao prije dvije godine. Iako je imao ponudu Maccabija Rašić se iznenađujuće odlučio za Trabzonspor, klub koji u turskom prvenstvu ne igra neku značajnu ulogu zadnjih sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.