Rastanak s Mike Jamesom sve bliži: CSKA na pragu dovođenja Gabriela Lundberga
Foto: EPA

Sjajni Danac igra fantastično u ovoj sezoni

Rastanak s Mike Jamesom sve bliži: CSKA na pragu dovođenja Gabriela Lundberga

Glasine o rastanku Mike Jamesa i moskovskog CSKA su sve glasnije.

U prilog tome itekako ide činjenica da su Moskovljani u završnoj fazi pregovora sa sjajnim danskim košarkašem Gabrielom Lundbergom koji također igra na poziciji beka šutera kao i James.

Danac koji igra vrhunski u poljskoj Zielonoj Gori je na prosjecima od 20,4 poena i 5,4 asistencije u jakoj VTB ligi, a u ovoj sezoni je upravo protiv CSKA odigrao sjajne partije te je tu bila prekretnica da Danac bude prva opcija za zamjenu Mike Jamesu. Lundberg je odigrao i neke impresivne partije u reprezentativnom dresu a u CSKA će doći odmah nakon završnice poljskog Kupa gdje je njegova Zielona Gora najveći favorit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi