Ražnatović na Twitteru podijelio zanimljivu informaciju o Musi

Ugledni košarkaški menadžer

Ražnatović na Twitteru podijelio zanimljivu informaciju o Musi

Nakon Mirze Teletovića i Jusufa Nurkića, u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu (NBA) zaigrat će i mladi Džanan Musa.

Rano jutros po evropskom vremenu Musu su kao 29. picka izabrali Brookyln Netsi, a u NBA ligu ovaj Bišćanin dolazi iz Cedevite s reputacijom sjajnog strijelca i igrača koji je neustrašiv.

Zadovoljstvo činjenicom da je Musa izabran u prvoj rundi drafta nije skrivao ni Miodrag Miško Ražnatović, vlasnik agencije BeoBasket koja se brine o karijeri bh. košarkaša. Ovaj čuveni menadžer je na svom Twitter profilu podijelio zanimljivu informaciju vezanu za Musu. 

"Samo dvojica igrača iz evropskih klubova su izabrana u prvoj rundi drafta. Džanan Musa je jedan od njih", napisao je Ražnatović na Twitteru.

Musa je najavio da namjerava odmah poslije drafta ostati u NBA ligi, pa sa nestrpljenjem iščekujemo početak naredne sezone kako bismo vidjeli šta može dragulj bh. košarke u najjačoj ligi.

Top Komentari

Jadnimi
A Dončić je drugi, to sve govori. Svaka ćast
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi