Real Madrid produžio ugovor s Carrollom

Jaycee Caroll ostaje u Madridu barem do 2020.godine

Real Madrid produžio ugovor s Carrollom

Real Madrid objavio je kako je produžio ugovor sa svojim sjajnim bekom šuterom Jaycee Carrollom na još dvije godine. Iako u 35-oj godini života Caroll je još uvijek jedna od glavnih šuterskih opcija madridskog kluba koji ovaj tjedan počinje s obranom euroligaškog trona.

Ovaj Amerikanac koji ima i azerbejdžansku putovnicu član je kraljevskog kluba od 2011 godine odakle je došao nakon dvije sjajne sezone u Gran Canariji. U Europu je došao sa sveučilišta Utah nakon što nije draftiran, a prvi klub bio mu je talijanski Teramo.

Osim po sjajnom šutu Carroll je poznat i po fantastičnoj obrani i po velikoj radnoj etici i profesionalizmu koji ga i u 35-oj godini života čine savršeno spremnim za najveće napore i izazove koje će pred njega staviti nastupi u Endesa i Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi