Real posljednji polufinalista

ACB liga

Real posljednji polufinalista

Real Madrid je posljednji učesnik polufinala doigravanja španske ACB lige.  Real je u trećoj utakmici večeras u Madridu bio bolji od Cajasola sa 67:60 i sa 2-1 u seriji prošao u polufinale gdje ih očekuje Caja Laboral.

I večerašnja utakmica je bila veoma izjednačena kao i prethodne dvije, a pobjednika je odlučila širina klupe domaćeg sastava. Navijači Real Madrida su na kraju utakmice bili zadovoljni rezultatom, ali ne i igrom koju su pružili njihovi ljubimci.

Joge Garbajosa je sa 14 poena i 5 skokova bio najbolji u redovima Real Madrida, Sergio Llull i Novica Veličković su dodali po 12 poena, dok su kod Cajasola najbolji bili Tyrone Ellis sa 17 i Duško Savanović sa 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.