Real u finišu meča došao do 2:0

Kraljevi pobijedili Gran Canariju

Real u finišu meča došao do 2:0

U drugoj polufinalnoj utakmici polufinala španjolskog prvenstva Real je pobijedio Gran Canariju rezultatom 92-83 i tako poveo 2-0 u seriji.

Nakon relativno laganog poraza u prvoj utakmici gosti sa Kanarskih otoka su pružili mnogo jači otpor domaćinu. Real je uspio prelomiti utakmicu sredinom zadnje četvrtine ostavivši goste na samo 6 poena u posljednih 6 minuta.

Domaćine se predvodili Doncic sa 14 poena 7 sk i 7 asistencija i Ayon sa 12 poena 7 skokova i 5 asistencija. Kod gostiju Balvin i Eriksson su ubacili 13 odnosno 12 poena.

Treći susret ovih ekipa igra se u četvrtak u Las Palmasu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi