Real želi Splittera i Lampea

Real želi Splittera i Lampea

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Košarkaškog kluba Real Madrid pokušaće ovog ljeta angažovati pojačanje na poziciji centra, a kao prvo ime spominje se centar San Antonio Spursa Tiago Splitter.

Splitter ove sezone igra najbolju košarku za Spurse otkako je došao u NBA ligu, te prosječno ubacuje preko 10 poena uz preko šest skokova po meču. Ipak, iako je Real spreman dobro platiti ovog košarkaša, male su šanse da ga dovedu, jer on ima želju za ostankom u timu iz Texasa.

Ukoliko ne uspiju angažovati Splittera, Real će se okrenuti pojačanjima iz Evrope. Prvi pik im je centar Caje, Macej Lampe, a druga želja je mladi brazilski centar iz Estudiantesa Lucas Nogueira.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.