Rijetko se susrećemo sa ovako jakim suparnicima

Trener Varde, Dragoljub Vidačić

Rijetko se susrećemo sa ovako jakim suparnicima

Momčad Širokog WWin sinoć je bez problema svladala Vardu na svom terenu rezultatom 93:67.

Ivan Velić je pružio priliku svim igračima, a najbolji je bio Barać koji je stvario double-double učinak (12 skokova, 13 koševa), te Coleman Collins sa 13 koševa. Planinić je u igri proveo svega 10 minuta ali mu je to bilo dovoljno za 11 koševa i 4 skoka.

U gostujućoj momčadi, koja je sinoć bila raspoložena u šutu za 3 poena (11/22), najbolji je bio Mičeta sa 14 koševa, a 13 je dodao Đerić.


„Čestitke Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo iz ovog susreta pokušali izvući što više. Rijetko se susrećemo sa ovako jakim suparnicima. Sada nam slijedi Bosna i okrećemo se u potpunosti toj utakmici.“, rekao je trener Varde, Dragoljub Vidačić.

Trener Širokog, Ivan Velić, bio je zadovoljan pobjedom ali i tim što pred vrlo važan susret u utorak sa Igokeom u kojem će se odlučivati o prvom mjestu u Ligi 6, nije bilo ozljeda.

„Varda igra dobro s obzirom na roster. Zabiti Širokom 11 trica nije mala stvar, zabili su nam najviše koševa do sad na Pecari od svih ekipa. Igrali smo dovoljno, nismo se istrošili i nije se nitko ozlijedio što je najvažnije.“, rekao je Velić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.