Rivers priznao grešku zbog Perkinsa

Rivers priznao grešku zbog Perkinsa

Nakon što je produžio ugovor sa Bostonom na još pet sezona trener Celticsa Doc Rivers se osvrnuo i na trade koji je obavio u februaru kada je iz kluba otišao startni centar Kendrick Perkins.

"Greška je bila što smo tradeovali Kendricka Perkinsa. Da vrijeme mogu da vratim unazad ne bih napravio takvu razmjenu. Da se razumijemo, Jeff Green je sjajan košarkaš i može da postane šampion", kaže legendarni play Bostona i dodaje: 

"Nenad Krstić može da bude od pomoći, ali sam sada siguran da posao nismo napravili u, za nas, pravo vrijeme. Mnogo smo promjena napravili i zbog njih smo izgubili prednost u odnosu na protivnike", rekao je Doc Rivers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.