Rizvić očekuje prvu pobjedu

Čelik u drugom kolu Lige 13 gostuje kod Varde

Rizvić očekuje prvu pobjedu

Košarkaši Čelika nisu dobro počeli novu sezonu. U zeničkoj Areni u prvom kolu Lige 13 u komšijskom derbiju bolji od Čelika bio je novajlija u ligi Kakanj u čijim redovima igra čak šest bivših igrača Čelika.

U drugom kolu Čelik gostuje u Višegradu kod još jednog novog člana prvoligaškog društva momčadi Varde. Jedan od najboljih igrača Zenčana u prvom kolu Ramo Rizvić (19 poena, tri skoka) očekuje pozitivan rezultat u gradu na Drini.

"Atmosfera u ekipi je jako dobra, svi treniramo stvarno dobro, nakon poraza u prvom kolu prepuni motiva idemo u Višegrad gdje želimo da se pobjedom iskupimo za poraz od Kaknja", rekao je za naš portal Ramo Rizvić, jedan od najboljih košarkaša Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.