Robinson dvije sedmice van terena
Nate Robinson je vrlo bitan igrač Knicksa

NBA vijesti

Robinson dvije sedmice van terena

Trener New York Knicksa Mark D'Antoni objavio je da će njegov tim najmanje dvije sedmice igrati bez povrijeđenog Natea Robinsona koji je povrijedio desni gležanj tokom nedjeljne utakmice protiv Philadlphije.

Nate Robinson je jedan od nositelja igre Knicksa što će biti veliki hendikep i za onako slabu ekipu Knicksa u nastavku sezone. U dosadašnjem toku sezone Robinson ima prosjek od 8,7 poena po utakmici što je znatno lošije u odnosu na prošlu sezonu. 

Nakon što je Larry Hughes izborio mjesto u prvoj petorci D'Antoni je izjavio da će u nedostatku Robinsona više prostora za igru dobiti rookie Toney Douglas.

Nate Robinson je poznat kao najniži igrač koji je pobijedio u zakucavanju na All-Star utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.