Rondo igra peti meč uprkos povredi?

Velika želja

Rondo igra peti meč uprkos povredi?

Plejmejker Chicago Bullsa Rajon Rondo mogao bi zaigrati u petoj utakmici četvrtfinalne serije Istoka protiv Bostona.

On je bio jedan od najzaslužnijih za dupli brejk Chicaga u Bostonu, ali je zbog frakture palca propustio dvije naredne utakmice, koje je njegov tim izgubio na domaćem terenu.

Prve prognoze su govorile da će odsustvovati sa terena nekoliko sedmica, međutim, pojedini američki mediji prenose da je plej Bullsa voljan da zaigra po svaku cijenu u petom susretu.

Rondo je u prvom meču protiv Celticsa upisao 12 poena, osam skokova i šest asistencija, dok mu je u drugom nedostajao jedan skok za triple-double učinak - 11 koševa, 14 proigravanja i devet uhvaćenih lopti.

Peta utakmica igra se u noći sa srijede na četvrtak (02.30h) u TD Gardenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi