Rondo nije imao milosti prema Bostonu

Iako je susret bio emotivan

Rondo nije imao milosti prema Bostonu

Kada vas navijači bivšeg kluba dočekaju na način kako su dočekali Ronda onda znate da ste veliki.

Rajon Rondo je dugo vremena nosio dres Bostona s kojim se prije nekoliko godina okitio prstenom u NBA ligi, a nedavno se odlučio na napuštanje Celticsa i odlazak u Dallas. Sinoć je bila prilika da se prvi put vrati u TD Garden i susretne sa svojim bivšim klubom ali i navijačima.

Rondu je priređen vrlo lijep doček u dvorani, što je i tradicija za Boston Celtics jer su na isti način ranije dočekani Kevin Garnett i Paul Pierce. Ovoga puta je publika aplaudirala Rondu, koji je kasnije pružio partiju sezone.

Rondo, ipak, nije imao milosti i Bostonu je ubacio čak 29 poena uz šut 12 od 19 po čemu se izdvojio kao daleko najbolji pojedinac ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.