Rose podsjetio na najbolje dane

Sjajnim driblinzima izludio protivničke igrače

Rose podsjetio na najbolje dane

U dresu Chicago Bullsa bilježio je sjajne nastupe, a njegovi driblinzi i atraktivna zakucavanja iz dana u dan oduševljavali su NBA publiku, ali i ljubitelje košarke širom svijeta.

Mnogobrojne povrede, ipak, su ga sputale u ostvarivanju mnogo većih dostignuća, ali sjajni bek se i dalje ne predaje. 

Sa svojim ogromnim košarkaškim znanjem i iskustvom Derrick Rose ove sezone želi da napravi dobru priču u New York Knicksima, a sudeći prema prvim nastupima i ne ide mu baš loše.

Rose u prve dvije utakmice prosječno bilježi 15 poena i dvije asistencije, a njegov tim za sada ima polovičan učinak.

Rose je u sinoćnoj pobjedi njegovog tima nad Memphisom učestvovao sa 13 poena, a tokom meča izveo je nekoliko atraktivnih poteza.

U jednom trenutku je serijom vanserijskih driblinga izludio protivničke igrače, što je svakako prepoznala publika i nagradila sa velikim aplauzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi