Rytas slavio u Vitoriji

Euroliga

Rytas slavio u Vitoriji

Ekipa Lietuvos Rytasa priredila je večeras veliko iznenađenje, savladavši u Vitoriji domaću Caju Laboral rezultatom 89:86.

Bio je to ujedno i dvoboj dva reprezentativca Bosne i Hercegovine, Mirze Teletovića u dresu domaće ekipe i Kenana Bajramovića u dresu gostiju. Iako je Teletović statistički bio uspješniji sa 20 poena, to nije pomoglo da se savlada Bajramović (19) i društvo.

U ostala tri susreta odigrana večeras Efes Pilsen je slavio u Beogradu kod domaćeg Partizana rezultatom 79:76, Olympiacos je bez većih poteškoća savladao Žalgiris sa 71:64, dok je Real Madrid slavio u Sieni kod Montepachija sa 78:68.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.