Sabit Hadžić se vraća u Bosnu?

Sabit Hadžić se vraća u Bosnu?

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabit Hadžić mogao bi se naredne sezone vratiti na mjesto trenera sarajevske Bosne.

Nekadašnji igrač i trener sarajevske Bosne, danas selektor A nacionalnog košarkaškog tima Bosne i Hercegovine mogao bi se naredne sezone vratiti u klub i pokušati pomoći Bosni da se vrati iz provalije u koju je upala posljednjih sezona.

Selektor Bosne i Hercegovine izrazio je spremnost da pomogne svom nekadašnjem klubu koji proživljava najteže trenutke u istoriji, te je moguće da Studenti naredne sezone dobiju veliko pojačanje na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.