Sajam namještaja uzeo i drugu žrtvu
KK Bosna "otjerana" u malu dvoranu

Sport tradicionalno na zadnjem mjestu u KSC Skenderija

Sajam namještaja uzeo i drugu žrtvu

Nakon što se Rukometni savez našao u nezavidnom položaju zbog nemogućnosti da u dvorani “Mirza Delibašić” dočeka reprezetnaciju Srbije, ista stvar dešava se i KK Bosna ASA BHT koji će zbog Sajma namještaja “Interio” morati još jednom napustiti svoju matičnu dvoranu koja nosi ime najslavnijeg košarkaša Bosne i Hercegovine.

Tako će se susret NLB lige KK Bosna ASA BHT – KK Krka održati u Dvorani 1, koja nosi nepopularni nadimak “Mala dvorana”. Ne treba ni napominjati da ova dvorana ne ispunjava osnovne uslove koje regionalna liga propisuje, pa je ugled bh. sporta još jednom srozan zbog “viših ciljeva”.

Utakmica se igra u petak, 13. Marta u 20.15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.