San Antonio Spursi doveli McDyessa

Spursi dobili veliko pojačanje pod koševima

San Antonio Spursi doveli McDyessa

Adnan Beganović

San Antonio Spursi nastavili su sa ljetnim aktivnostima na tržištu slobodnih igrača, te su svoje redove za narednu sezonu pojačali iskusnim Antoniom McDyessom.

McDyess je posljednjih pet sezona proveo u Detroit Pistonsima, te je nakon isteka ugovora postao veoma tražena roba na tržištu slobodnih igrača.

Još uvijek nisu poznati detalji ugovora, ali američki mediji pretpostavljaju da Spursi za McDyessa na raspolaganju imaju 5.85 miliona dolara za sljedeću sezonu.

McDyess je do sada odigrao 14 sezona u najjačoj košarkaškoj ligi, a prosječno je u tom periodu ubacivao 9,6 poena i bilježio 9,8 skokova.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.