Sani Bečirovič na korak do Partizana

Slovenski reprezentativac oduševljen navijačima

Sani Bečirovič na korak do Partizana

A. Beganović

Košarkaški reprezentativac Slovenije i sada već bivši igrač talijanske Lottomatice, Sani Bečirovič, na korak je do potpisivanja ugovora s beogradsim Partizanom, javljaju srbijanski mediji.

Bečirovič je u prošloj sezoni u dresu talijanskog kluba zarađivao 900.000 eura, a zbog financijskih problema u Lottomatici, odlučio je potražiti novu sredinu.

Srbijanski mediji danas navode da je veoma blizu dogovora s aktuelnim šampionom Partizanom, a ovim špekulacijam dodatno doprinosi izjava Bečiroviča nako prošlosezonskog trijumfa “crno-belih” nad Lottomaticom u Evropskoj ligi, kada je impresioniran atmosferom u Pioniru rekao da bi volio igrati u Partizanu.

Bečirovič je karijeru započeo u Bistrici, poslije koje je igrao za Maribor i Pivovarnu Laško. Epizodu u slovenačkoj klupskoj košarci završio je u dresu Union Olimpije, a nakon toga seli u Italiju gdje je igrao za Virtus, Varese, Climamio i već spomenutu Lottomaticu. Pored ovih talijanskih klubova nastupao je i za grčki Panathinaikos, s kojim je osvojio dvije duple krune u Grčkoj i Evroligu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti