Sapunica sa Džinićevom se nastavlja

Još uvijek neriješen status

Sapunica sa Džinićevom se nastavlja

Emir Dindić

Nakon što je Arbitražna komisije donijela odluku da je Marina Džinić slobodna igračica i da može pristupiti Željezničaru činilo se da je trakavica oko nastavka njene karijere konačno gotova. Međutim, Jedinstvo je uložilo žalbu koju je Arbitražna komisija prihvatila, pa je slučaj vraćen na početak.

Ipak, u iščekivanju nove odluke Arbitražne komisije dva kluba su konačno spremna sjesti za sto i razgovarati o budućnosti ova talentovane mlade igračice.

"U Željezničaru su spremni na dogovor što nas raduje.", kaže Mara Lakić-Brčaninović direktorica Jedinstva. "Neupitno je da svaka igračica ima pravo na vlastiti izbor, ali moraju se poštivati i prava kluba.", dodala je ona.

Nastavak ove sapunice ulazi u drugo poluvrijeme nakon što su smirene tenzije, a kako će se završiti i da li će Marina Đžinić preći u redove aktuelnog prvaka ili ostati u redovima tuzlanskog kluba ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.