Saša Obradović novi trener Monaca
Nakon sjajne košarkaške karijere Obradović se dokazao i kao vrstan trener.

Kikanovićev tim s novim trenerom u nove pohode

Saša Obradović novi trener Monaca

Ekipa AS Monaca za koju igra i bivši kapetan bosanskohercegovačke košarkaške reprezentacije konačno je dobila novog trenera.

Umjesto Makedonca Saše Filipovskog na klupu francuskog tima sjest će srpski stručnjak koji je do nedavno bio strateg ruskog Lokomotiva iz Kubana. Uprava kluba iz Kneževine već neko vrijeme nije bila zadovoljna rezultatima Filipovskog a sada su konačno pronašli pravu zamjenu za njega. 

Obradović je i sam bio sjajan košarkaš i reprezentativac Srbije a kasnije se dokazao i kao trener. Berlinsku Albu vodio je od 2012. do 2016. godine kada se preselio na klupu kluba iz Kubana na kojoj je sjedio sve do nedavno a sada će s Monacom krenuti u nove izazove.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi