Savović: Galata pada u Pioniru

Važna utakmica za Zvezdu

Savović: Galata pada u Pioniru

Edmir Škorić

Košarkaš Crvene zvezde i potencijalni bh. reprezentativac Boris Savović tvrdi da Galatasaray "pada u Pioniru".

Pobijede li Galatasaray u drugom kolu Eurokupa, 'crveno-beli' bi se našli korak bliže četvrtfinalu. 

 

"Cilj nam je da pokušamo dobiti sve duele druge faze kod kuće, a na strani uz trijumf u Njemačkoj, eventualno iznenadimo u Kazanju ili Istanbulu. Vjerujem da ćemo protiv turske momčadi prikazati igru visokog ritma i da ćemo u jednoj fantastičnoj atmosferi pokušati da dođemo do trijumfa", kaže Savović.

 

Savović je najkorisniji igrač Zvezde, odigrao je sjajno u pobjedama protiv Olimpije, Ulma i Cedevite. 

 

"Bitno je da smo pobednički niz nastavili i u 2013. godini i da sada razmišljamo kako da ga što duže održimo u životu. Mečevi protiv Olimpije, Ulma i Cedevite doneli su nam još više samopouzdanja i veliki kvalitet koji neosporno posedujemo kao ekipa", dodao je Savović. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije