Šehovac ostao bez povrijeđenog Šehovića

Novi problemi za KK Bosna ASA BHT

Šehovac ostao bez povrijeđenog Šehovića

Dolaskom Gorana Šehovca na klupu viceprvaka BiH Bosna ASA BH Telecoma, Studenti su počeli pružati partije kakve se od njih očekuju u regionalnom takmičenju.

Tako je prvo u Zetri pao FMP Železnik, da bi potom u susretu sa Budućnosti Bosna pretrpila poraz, u utakmici koju je odlučivala praktično jedna lopta.

"U ta smo dva susreta zaista dali svoj maksimum. Protiv Budućnosti smo nesretno poraženi, jer je utakmica cijelim tokom bila krajnje neizvjesna i odlučivale su nijanse. Sada u subutu nam slijedi teško gostovanje kod Crvene zvezde u Beogradu. Ono što nam dodatno otežava situaciju jeste povreda kapitena Suada Šehovića, na kojeg nećemo moći računati u Beogradu, kao ni protiv Zagreba u utorak", kaže Goran Šehovac.

Bosni se prije nekoliko dana priključio i iskusni Žarko Rakočević.

"Rakočević će biti od velike koristi za našu ekipu. Odradio je sa nama dva treninga, ali je otišao u Srbiju zbog privatnih obaveza i njegov povratak očekujemo danas. Rakočević, zbog pravila, neće imati pravo nastupa do 9. januara, kada zvanično počinje drugi dio sezone".

Bosna je pokazala interes da iz Crvene zvezde u Sarajevo dovede reprezentativca Bosne i Hercegovine Milana Miloševića.

"Sutra putujemo u Beograd, gdje će direktor Admir Bukva razgovarati sa čelnicima Zvezde da vidimo postoji li šansa da dovedemo Miloševića. Mi od ranije sa njim imamo određenih kontakata, ali će se ovog vikenda i zvanično znati situacija oko njega", dodao je Šehovac u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.