Šehovac: Ovo je samo jedan korak

Bosna ASA BHT bolja od Olimpije

Šehovac: Ovo je samo jedan korak

M. Skaka

Trener sarajevskih Studenata Goran Šehovac, iako je njegova ekipa ostvarila veoma važnu pobjedu, ostao je sa dvije noge čvrsto na zemlji.

"Ne bih komentarisao suđenje. Sudije su uvijek nekom krive i kad se pobjedi i kad se izgubi. I pored svih nedaća koje smo imali igrači su dali svoj maksimum. Ova nam je pobjeda veoma važna u borbi za opstanak u NLB ligi".

"Međutim, ovo je samo jedan korak i trebaće nam još barem četiri, pet pobjeda da bi uspjeli izboriti opstanak u regionalnoj ligi. Što se tiče ove utakmice, jako mi je drago što je bila puna dvorana i pored termina koji nije baš uobičajen. Ljepše je igrati u punoj dvorani, iako nas dobar dio publike  uopšte ne podržava, ali i to je bolje nego prazna dvorana. Na igrače je ostavilo traga što nisu trenirali, pa je posljedica toga bio veliki broj izgubljenih lopti, ali ja im čestitam na borbenosti i zalaganju, te u konačnici i pobjedi", rekao je Šehovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti