Šehovac: Zaustaviti kontru i polukontru

Pred sutrašnji duel

Šehovac: Zaustaviti kontru i polukontru

A. Beganović

Košarkaši Bosna ASA BH-Telecoma u okviru 12. kola Regionalne košarkaške lige sutra će u Zetri ugostiti Budućnost, a trener popularnih Studenata Goran Šehovac nada se da će nakon pobjede nad FMP-om njegova momčad slaviti i protiv crnogorskog sastava.

"Budućnost je fizički jako spremna momčad, atletski su na visokom nivou, a položaj na tabeli dovoljno govori o njihov snazi", rekao je Šehovac i dodao:

"Crnogorski sastav nema klasičnog centra, no jako dobro igraju kontru i polukontru i glavni zadatak biće nam onemogućiti ih da nam postižu lake poene. Naš glavni problem pred ovaj meč je povreda Suada Šehovića, koji nije bio ove sedmice u trenažnom procesu, no poznavajući njegov karakter nadam seda će većeras trenirati te da će stisnuti zube i predvoditi momčad do nove pobjede."

Susret između Bosne i Budućnosti igra se sutra sa početkom u 20 sati i 15 minuta. Cijena ulaznica je 5 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.