Šehović: Skupo smo platili pobjedu

Bosna dobila Šehovića, ali izgubila Zimića i Đurasovića

Šehović: Skupo smo platili pobjedu

U današnjoj pobjedi Bosne protiv Borca debi u dresu Studenata je imao povratnik iz Olimpije Suad Šehović, koji je u pobjedu svoje momčadi ugradio 8 poena.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica za nas. Vidjeli ste i sami da smo u prvom poluvreenu imali dosta oscilacija, ali je trica Hodžića sa pola terena prelomila utakmicu", kaže Šehović. 

"U trećoj četvrtini smo pogodili skoro sve i priveli utakmicu mirno kraju. Moram reći da je ovo bila skupa pobjeda, jer smo ostali bez dva igrača (Zimić i Đurasović) koji su doživjeli teške povrede", rekao je Suad Šehović.

Iako je ekipa Borca danas poražena u Skenderiji trener banjalučke ekipe Drago Karalić nije bio razočaran, jer ej njegova ekipa odigrala solidnu utakmicu.

"Zaslužena pobjeda Bosne, u prvom poluvremenu smo napravili dosta grešaka koje su nas skupo koštale. Primili smo koš sa pola terena i Bosna je nakon toga kontrolisala utakmicu", kaže Karalić i dodaje:

"Ipak, moram biti zadovoljan jer smo mi jedna nova ekipa. Imamo tri nova igrača koji se tek uigravaju. Nakon dva uzastopna gostovanja imamo jednu pobjedu i možemo biti zadovoljni", rekao je Karalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.