Seid Hajrić propušta kraj sezone?

Povreda prepona

Seid Hajrić propušta kraj sezone?

Problemi sa povredama nikako da zaobiđu KK Bosna ASA BH Telecom. Naime, krilni centar Studenata Seid Hajrić mogao bi propustiti kraj ove sezone NLB lige.

Hajrić se povrijedio tokom pobjede Bosne nad Zadrom večeras u Zetri i iako povreda u prvi mah nije izgledala ozbiljno, postoji velika vjerovatnoća da ovaj robusni krilni centar propusti sezonu.

Kako nam je prije nekoliko trenutaka priznao sam Hajrić, povreda prepona ne izgleda nimalo bezazleno, a krilni je centar sličnu povredu imao dok je igrao u Poljskoj i tada je proveo van parketa nekoliko sedmica.

Uglavnom, više će se znati nakon što Hajrić prođe medicinske pretrage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije