Sejo Bukva se vratio u KK Bosna

Studenti pojačavaju administraciju

Sejo Bukva se vratio u KK Bosna

M. Skaka

Administracija KK Bosna ASA BH Telecom danas je pojačana bivšim igračem ovog kluba, Sejom Bukvom.

Bukva će u KK Bosna obavljati funkciju team managera, koja podrazumjeva brigu o potrebama igrača, te o svim tehničkim potrebama ekipe na gostovanjima, ali i domaćim utakmicama i treninzima.

Sejo Bukva je u Bosni igrao u periodu od 1987. do 1992. Nakon čega je nastupao u Hrvatskoj, Turskoj i Mađarskoj, a nakon plodne karijere u Sarajevu pokrenuo školu košarke “Koš”.

Ovim su Studenti popunili mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon što je Admir Bukva sa pozicije team managera promovisan u direktora KK Bosna ASA BHT. Međutim, viceprvak BiH još uvijek nije riješio pitanje operativaca koji će se brinuti o finansijama i marketingu, to jest segmentima koji, prema riječima direktora i predsjednika Bosne, najviše škripe.

Naš fotograf bio je na večerašnjem treningu kada je Bukva i zvanično predstavljen igračima sa kojima će raditi u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.