Sesar se vratio košarci

Sesar se vratio košarci

Nakon Gordana Giričeka Cibona je vratila još jednu legendu kluba. Mostarac Josip Sesar jučer se priključio treninzima Cibosa i ukoliko trener Dražen Anzulović bude zadovoljan njegovom formom ostaće u klubu.

Sesar je zadnju utakmicu odigrao prije godinu i pol dana u dresu Zrinjskog, a zadnjih pola godine je proveo kao trener Zrinjevca. Međutim, odlučio je kako u njemu ima još igračkog žara i vratio se treninzima.

Dali će zaigrati za Cibonu zavisi od toga hoće li Anzulović dati pozitivnu ocjenu nakon što nekada sjajni šuter odradi 20-30 dana treninga. Sesar ima 32 godine i vjeruje kako još može dosta toga dati košarci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.