Sestra Kawhi Leonarda optužena za ubojstvo i oružanu pljačku
Sestra Kawhi Leonarda pred optužnicom za ubojstvo foto: (opencourt-basketball.com)

Nije sve tako sjajno u životu superzvijezde Clippersa

Sestra Kawhi Leonarda optužena za ubojstvo i oružanu pljačku

Kawhi Leonard ove je godine s Toronto Raptorsima pokorio NBA ligu te ljetos uz veliku pompu Kanadu zamijenio Kalifornijom gdje je potpisao za LA Clipperse. 

Ipak, Leonardu prva iskustva iz Kalifornije neće ostati u najljepšem sjećanju. U tamošnjem gradiću Temeculi policija je podigla optužnicu protiv njegove sestre da je s još jednom ženskom osobom izvršila oružanu pljačku nad 84-godišnjom ženom koja je nekoliko dana nakon napada i preminula od posljedica istog.

Policija u Temeculi 31.08. privela je Kimeshu Monae Williams (Kawhijevu sestru) i Candace Townsel nakon što je dobila dojavu da je starija žena imenom Afaf Anis Assad pronađena u toaletu s teškim ozljedama glave. Ona je preminula 4.09. od posljedica napada a Kawhijeva sestra i njena pomagačica bit će optužene za ubojstvo prvog stupnja te oružanu pljačku i ako im se dokaže krivnja čekat će ih u najmanju ruku dugogodišnja robija. 

Top Komentari

Keno
odma je treba roknuti
0 0
zvjezdan10
au sine koja njuška
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi