Shaquille O'Neal bez dlake na jeziku: On je dolazio 15 minuta pred utakmicu i jeo je piletinu

Govorio o najgorem saigraču

Shaquille O'Neal bez dlake na jeziku: On je dolazio 15 minuta pred utakmicu i jeo je piletinu

Esmer Oštraković

Jedan od najboljih košarkaša u historiji NBA lige je naravno Shaquille O'Neal.

On je igrao za šest timova u svojoj karijeri koja je trajala čak dvadeset sezona.

Riječ je o Orlando Magicu, Miami Heatu, Los Angeles Lakersima, Phoenix Sunsima, Cleveland Cavaliersima i Boston Celticsima.

Svoj najbolji period imao je igrajući za Lakerse, ali su javno poznata bila njegova neslaganja sa Bryantom.

Oni su tri puta zajedno osvajali NBA ligu, a nakon toga je jedan od najboljih centara ikada otišao u Miami igrati sa Dwayneom Wadeom.

O'Neal je otkrio ko mu je bio najgori saigrač u karijeri.

"Definitivno Dennis Rodman. On je bio sjajan košarkaš, ali sve stvari je jednostavno činio težima. Njemu je bilo dopušteno da radi šta god poželi", rekao je Shaquille O'Neal, te je dodao:

"Svi smo morali doći u dvoranu sat vremena prije utakmice, a on bi dolazi petnaest minuta ranije i to je jeo piletinu", završio je ovaj nekada sjajni košarkaš.

Rodman je u Lakerse došao iz Chicago Bullsa, ali je razočarao u Lakersima. Odigrao je samo 23 utakmice, te nije bio član početne petorke.

Top Komentari

SarajFK
Ovaj Sekib je ljudina u svakom smislu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi