Shaq pozvao Minga na odmor

Shaq pozvao Minga na odmor

Adnan Beganović

Shaquille O'Neal, najdominantniji centar košarkaške NBA lige posljednje decenije koji se povukao sa košarkaških parketa u junu, putem svog twitter profila pozvao je kineskog gorostasa i NBA zvijezdu Yao Minga, koji se najvjerovatnije također povlači iz aktivnog igranja, da zajedno odu na odmor.

"Nedostajat ćeš mi brate. Ti si jedan od najvećih sportista koji su došli iz Kine i jedan on najvećih košarkaša. Uživaj u životu brate, idemo na odmor ti i ja'', rekao je O'Neal u video poruci.

Ming se vjerovatno povlači iz NBA lige zbog povreda noge i stopala koje ga muče posljednjih šest od osam sezona koliko je proveo u NBA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti