Shaw: Izgleda kao da smo se trudili da izgubimo

Ljut nakon poraza

Shaw: Izgleda kao da smo se trudili da izgubimo

Denver Nuggetsi našeg Jusufa Nurkića protekle su noći poraženi od Philadelphia 76ersa, jedne od najlošijih ekipa u ligi, sa 105:98.

Trener Nuggetsa kazao je kako sumnja kako se pojedini igrači njegovog tima trude da izgube utakmicu. 

"Ja mislim da mora biti pravo teško kada se trudiš da izgubiš, kada izađeš na teren sa momcima koji se žele takmičiti, a ti ne želiš da im i uzvratiš istom mjerom! Teže je to nego li se malo potruditi i uložiti truda kojeg ćeš staviti na prvo mjesto", rekao je ljutiti Shaw, te nastavio:

"Izgleda kao da smo se trudili da izgubimo, i upravo zbog toga i gubimo. Oni koji u određenim momentima treba da donesu odluku, ne donose je kako treba. Jedino što ja mogu jeste da radim svoj posao na najbolji mogući način, a to očekujem i od njih (igrača). Da li mi se čini da je to uvijek tako? Ne! Da li dijelim odgovornost zajedno sa njima? Da", dodao je Nurkićev trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije