Sin LeBrona Jamesa zakucava sa samo 13 godina

"Povukao" na oca

Sin LeBrona Jamesa zakucava sa samo 13 godina

Midhat Šljivak

LeBron James je bez ikakve dileme jedan od najboljih košarkaša koji su se ikad pojavili na parketu.

LBJ je obilježio proteklih 15 godina u NBA ligi sa zaista brutalnim nastupima, a nakon što se odluči povući u penziju, najjačom ligom bi mogao harati njegov sin.

LeBron James mlađi ima samo 13 godina i već sada pokazuje da je košarkaške gene naslijedio od oca. Iako još samo dječak, "Bronny" bez problema zakucava, što je svakako impresivno.

Sigurno je da ćemo za Juniora još dosta čuti u budućnosti. U NBA ligu će, ako ovako nastavi, stići za pet-šest godina i ko zna, možda čak zaigra i sa ocem koji će igrati barem još četiri godine u dresu Los Angeles Lakersa.

Ovako zakucava "Bronny".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi