Široki bez Masona u Železniku

Drugo uzastopno gostovanje za Široki Eronet

Široki bez Masona u Železniku

Momčad HKK Široki Eronet jučer rano ujutro otputovala je za Železnik gdje će u okviru 12. kola NLB  lige igrati protiv domaćina FMP-a.

Ovo je Širokobriježanima drugo gostovanje za redom,u prošlom kolu su poraženi nakon produžetaka kod Cedevite. Bio je Široki u toj utakmici jako blizu pobjede, u zadnjoj sekundi Mobley je pogodio za 75:75 i produžetke u kojima je Cedevita slomila otpor  gostiju  i slavila rezultatom 93:86.

Široki ove sezone igra jako dobro dok FMP nije na razini prošlih sezona i tek je na pretposljednjem mjestu sa tri pobjede uz utakmicu manje.

Široki Eronet se jednom vratio sa punim plijenom sa gostovanja u Železniku, bilo je to 2006. godine kada su pod vodstvom Jakše Vulića slavili nakon produžetaka 91:88.

U ovoj utakmici Široki Eronet bit će oslabljen jer zbog ozljede neće nastupati jedan od najboljih igrača ove momčadi, razigravač Chester Mason. Ovaj američki playmaker je ozlijedio stopalo i pauzirat će desetak dana.

„Bit će teško, FMP ima dobru momčad i sigurno da zaslužuje bolje mjesto na tablici, mi ćemo dati sve od sebe i probati ostvariti pobjedu. Neće biti lako jer zbog ozljede neće nastupiti Chester Mason i to nam je velik nedostatak“, rekao je trener Širokog Eroneta Hrvoje Vlašić.

Susret između FMP-a i Širokog Eroneta igra se večeras u Železniku sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.