Široki bez Puljka u završnici?
Puljko je u prvom susretu Playoffa ubacio 10 poena

Igrač bez radne dozvole deportovan u Hrvatsku

Široki bez Puljka u završnici?

Ekipa Širokog Eroneta u Aleksandrovac doputovala je bez jednog od ključnih igrača, Hrvoja Puljka, a velike su mogućnosti da Širokobriježani više neće moći računati na usluge ovog izvrsnog beka.

Naime, kako iz nezvaničnih izvora saznaje SportSport.ba, Puljko je u BiH boravio bez radne dozvole, a zanimljivo je da je kao takav ipak registrovan u KS BiH. Ipak, kao strani državljanin ovaj igrač nije mogao bez dozvole raditi u BiH, te je vraćen u Hrvatsku, pa je ishod večerašnjeg susreta isčekivao u Zagrebu.

U Širokom sada užurbano rade na tome da za Puljka izvade radnu dozvolu kako bi im mogao pomoći u susretu koji će možda odlučiti i o budućnosti kluba, ali se još uvijek sa sigurnošću ne može reći da li će pouzdani bek "plavih" moći nastaviti sezonu u bosanskohercegovačkom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.