Široki dočekuje FMP-a

U susret 25. kolu NLB lige

Široki dočekuje FMP-a

Široki Eronet nakon pobjede u prošlom, 24. kolu nad Cedevitom  na Pecari rezultatom 88:74, ponovno igra kod kuće, te u 25. kolu dočekuje ekipu FMP-a.

Momčad Ivana Velića protiv Cedevite je pružila odličnu partiju i zasluženo slavila, a sada ima priliku uvezati dvije pobjede, iako je FMP dobra ekipa i kako ističe trener Širokobriježana, ekipa koja nikako ne odgovara Širokom.

„FMP igra brzu košarku. Jaki su pod koševima i ne odgovaraju nam kao momčad. Međutim, igramo pred svojim navijačima i pokušat ćemo sve da slavimo u ovom susretu“, rekao je trener Širokog Eroneta Ivan Velić.

Utakmica između Širokog Eroneta i FMP-a igra se danas u dvorani na Pecari sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.