Široki dočekuje Mladost

Kreće borba za naslov

Široki dočekuje Mladost

Prva prepreka u obrani naslova Široki TT Kabelima bit će Mladost iz Mrkonjić Grada.

Širokobriježani će večeras u okviru prve polufinalne utakmice za prvaka BiH ugostiti Mladost na Pecari, a susret se igra s početkom u 20 sati.

Posljednji susret ove dvije momčadi bio je u sklopu Lige 6 u Mrkonjić Gradu kada su izabranici Gorana Sladojevića nanijeli težak poraz Širokom (84:68), međutim to nije utjecalo na poziciju na ljestvici jer su se Igokea i Široki dobro učvrstili na prvoj, odnosno drugoj poziciji.

Trener Širokog Ivan Velić ističe da je njihov cilj finale, ali i da je Mladost korektna ekipa sa par dobrih pojedinaca i da ih Široki neće podcijeniti.

„Naravno da ćemo pokušati u dvije utakmice doći u finale, koje nam je i osnovni cilj, ali u biti i nije važno da li će to biti dvije utakmice ili ćemo igrati majstoricu. Svaka ekipa zaslužuje respekt, nikoga nećemo podcijeniti ali ako budemo na razini svojih igara i ako maksimalno shvatimo protivnika mislim da neće biti problema.“, rekao je uoči ove utakmice trener Širokog Ivan Velić.


S druge strane trener Mladosti Goran Sladojević ističe da su oni ulaskom u polufinale i premašili svoje ciljeve, ali da se neće unaprijed predati.

„Premašili smo svoje ciljeve ulaskom u polufinale, ali naravno da se nećemo unaprijed predati i dignuti ruke od svega. Nama je ovo polufinale kruna sezone dok bi Širokom neuspjeh bio ravan katastrofi i upravo je to naša prednost jer možemo igrati rasterećeno.“, rekao je uoči utakmice na Pecari trener Mladosti Goran Sladojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti