Široki dočekuje Zvezdu
Upitan nastup Masona

Težak ispit za momčad sa Pecare

Široki dočekuje Zvezdu

U okviru 20. kola NLB lige momčad Širokog Eroneta će na Pecari ugostiti Crvenu Zvezdu.
U prošlom kolu Širokobriježani su doživjeli poraz 77:57 kod Budućnosti, a i u ovom kolu čeka ih jako težak protivnik.

Crvena zvezda je ušla u seriju rezultata, u Eurocupu su slavili nad Gran Canariom, Nymburgom,Benettonom i Dynamom, dok su u NLB-u uvezali dvije pobijede, protiv Radničkog u gostima te Cedevite kod kuće,a to dovoljno pokazuje u kakvoj su formi Trifunovićevi izabranici.

„O Zvezdinoj ekipi ne treba trošiti puno riječi, dovoljno je da se osvrnemo na njihove posljednje rezultate. Mi imamo određenih problema sa momčadi, Jurica Ružić nije trenirao dva tjedna zbog ozljede mišića i on je upitan za nastup, Mason ima upalu grla i nije trenirao ovaj tjedan,a i kapetan Špralja je bolestan“, rekao je trener domaćina Ivan Velić.

Širokobriježani su u srijedu odigrali prijateljski susret sa Splitom u kojem su slavili rezultatom 70:68,a Velić je šansu dao mladim igračima, prvenstveno da se uigraju mladi Naletilić i Ramljak u slučaju da Mason i Ružić ne budu u stanju da nastupe u ovom susretu.

Utakmica između Širokog Eroneta i Crvene Zvezde igra se večeras u dvorani na Pecari sa poečtkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije